Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Proiect european de 5 mil. euro pentru modernizarea colegiului tehnic ’’Transilvania’’ din Baia Mare

Colegiul Tehnic ’’Transilvania’’, subordonat primăriei Baia Mare, a accesat un proiect european de 23,6 mil. lei (aproximativ 5 mil. euro) pentru modernizare. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 în cadrul Axei Prioritare 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Obiectiv Specific 4.5-Creşterea calităţii infrastructurii educaţionale relevante pentru piaţa forţei de muncă.

Investiţia presupune reabilitarea, modernizarea şi echiparea infrastructurii educaţionale pentru învaţământul profesional şi tehnic a colegiului tehnic, dotarea atelierelor, creşterea eficienţei energetice a clădirilor, îmbunătăţirea aspectului urbanistic,reducerea cheltuielilor cu utilităţile. Perioada de implementare a proiectului este de 63 de luni.

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.