Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Proiect european de 5,8 mil. lei pentru reabilitarea sistemului de iluminat public în municipiul Câmpulung, judeţul Argeş

Primăria Câmpulung, judeţul Argeş, a câştigat un proiect european de 5,8 mil. lei (1,2 mil. euro) pentru reabilitarea sistemului de iluminat public din municipiu. Proiectul presupune eficientizarea iluminatul public prin implementarea sistemelor moderne de iluminat şi de telegestiune, prin înlocuirea sistemelor clasice de iluminat cu surse de lumină tip LED. Acestea vor scădea consumul anual de energie electrică, precum şi emisiile de gaze cu efect de seră. Proiectul are o perioadă de implementare de 43 de luni, până la 31 decembrie 2021.

În prezent, în regiunea Sud Muntenia s-au înregistrat 1.793 de proiecte (inclusiv aplicaţiile depuse în cadrul SUERD), prin care sunt solicitate fonduri nerambursabile de peste 10 miliarde de lei. Din acestea, au fost semnate contracte pentru 755 de cereri de finanţare, a căror valoare solicitată este de peste 6,6 miliarde de lei.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.