ZF Transilvania

Proiect european de 5,4 mil. lei pentru construcţia unui centru multifuncţional pentru copii şi vârstnici la Sibiu

Proiect european de 5,4 mil. lei pentru construcţia unui...

Autor: Laurentiu Cotu

10.03.2020, 17:31 81

Primăria Sibiu a câştigat un proiect european de 5,4 mil. lei, din care 5,4 mil. lei reprezintă finanţarea nerambursabilă din fonduri europene, pentru construcţia unui centru multifuncţional dedicat comunităţii din zona Henri Coandă-Oţelarilor. Centrul va fi construit pe un teren situat lângă Liceul Henri Coandă, cu acces dinspre strada Oţelarilor, în suprafaţă de 435 de metri pătraţi. Clădirea va fi construită cu parter, etaj şi mansardă, şi va include două săli dedicate activităţilor pentru vârstnici, o sală de sport, două săli de activităţi pentru copii şi tineri, trei săli multimedia, birouri pentru personal şi alte spaţii administrative şi de depozitare. Capacitatea centrului multifuncţional va fi de 120 de persoane.

’’Centrul multifuncţional din zona Henri Coandă-Oţelarilor va fi primul astfel de obiectiv public care va servi ca spaţiu de întâlnire, socializare şi educare a membrilor comunităţii aflaţi în situaţii dificile, destinat în egală măsură copiilor, părinţilor acestora şi persoanelor vârstnice’’, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO