Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Proiect european de 23,7 mil. lei pentru extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul spitalului de urgenţă Timişoara

Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara, subordonat primăriei Timişoara, a demarat implementarea unui proiect european de 23,7 mil. lei (aproximativ 5 mil. euro) pentru extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea ambulatoriului de specialitate al Clinicii de Recuperare, Medicina Fizică şi Balneologie.

Proiectul este finanţat prin Regio - Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, Prioritatea de investiţii 8.1. – Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale şi de recreere, precum şi trecerea de la serviciile instituţionale la serviciile prestare de comunităţi, Operaţiunea A- Ambulatorii.

Proiectul va fi implementat până în data de 31 octombrie 2020.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.