ZF Transilvania

Proiect european de 2 mil. euro pentru modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat public stradal din oraşul Horezu, judeţul Vâlcea

Primăria Horezu, judeţul Vâlcea, a accesat un proiect european de aproximativ 9,5 mil. lei (2 mil. euro) pentru reabilitarea, modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat public stradal din oraşul Horezu, judeţul Vâlcea. Prin proiect se propune creşterea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile pentru iluminatul public în oraşul Horezu prin implementarea unui sistem inteligent de management prin telegestiune.

Proiectul presupune realizarea unui dispecerat destinat sistemului de telegestiune, modernizarea iluminatului public prin înlocuirea aparatelor de iluminat existente şi completarea cu aparate de iluminat cu tehnologie LED, lungimea totală a reţelei de iluminat fiind de aproximativ 40 km. Data estimată de finalizare a lucrărilor prevăzute în proiect este 30 aprilie 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.