ZF Transilvania

Proiect european de 2,9 mil. euro pentru construirea unei şcoli speciale la Cluj-Napoca

Proiect european de 2,9 mil. euro pentru construirea unei...

Autor: Laurentiu Cotu

20.01.2021, 17:35 152

Consiliul Judeţean Cluj-Napoca a accesat un proiect european de peste 14 mil. lei (2,9 mil. euro), fără TVA, pentru construirea sediului Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, instituţie de învăţământ special aflată în subordinea CJ Cluj.

Lucrările ce urmează să fie realizate constau în demolarea corpurilor de clădire existente şi realizarea pe acest amplasament a unui corp nou, modernizarea unuia dintre corpurile actuale şi organizarea spaţiului exterior, prin amenajarea unui loc de joacă şi pentru activităţi în aer liber, spaţiul verde fiind, de asemenea, reamenajat, inclusiv prin replantarea de noi arbori.

Noul sediu al şcolii speciale clujene va beneficia de o grădină senzorială amplasată pe acoperiş, precum şi de un spaţiu special destinat hidroterapiei, urmând să fie amenajată şi o zonă dedicată relaxării şi recreerii personalului instituţiei. Lucrările au un termen de execuţie de maxim 24 de luni.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO