ZF Transilvania

Proiect european de 2,3 mil. euro pentru modernizarea Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava

Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava a accesat un proiect european de peste 2,3 mil. euro pentru modernizarea şi echiparea infrastructurii educaţionale universitare.

Finanţarea nerambursabilă este asigurată prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 10,  Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale.

Proiectul presupune reabilitarea corpului E, care găzduieşte şi Rectoratul, punerea în folosinţă a unei instalaţii de ventilaţie şi climatizare în cadrul spaţiilor de studiu şi dotarea laboratoarelor aferente corpului E. Beneficiarii proiectului sunt peste 8.000 de studenţi, dar şi personalul didactic şi auxiliar al instituţiei de învăţământ.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.