Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Proiect european de 10 mil. euro pentru modernizarea transportului public în municipiul Râmnicu Vâlcea

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a câştigat un proiect european de 46,8 mil. lei (aproximativ 10 mil. euro) pentru modernizarea staţiilor de îmbarcare/debarcare, echiparea mijloacelor de transport în comun şi dezvoltarea unui centru utilat cu un sistem de management al traficului general. Contractul a fost semnat in cadrul Axei prioritare 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile; Prioritatea de investiţii 4e: Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilităţii urbane multimodale durabile şi a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare; Obiectivul specific 4.1: Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

Proiectul presupune modernizarea a 90 de staţii de călători prin instalarea de adăposturi moderne, instalarea de panouri de informare, de camere video de supraveghere, de automate de vânzare a biletelor, dezvoltarea soluţiei de eTicketing existente, modernizarea a 19 intersecţii rutiere şi a trecerilor de pietoni, dar şi implementarea unui centru de comandă şi dispecer în vederea cordonării serviciilor de transport în oraş.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.