ZF Transilvania

Primăria Timişoara a investit 5,4 mil. lei în modernizarea a două străzi din cartierul Ronaţ

Primăria Timişoara a investit 5,4 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

25.10.2023, 18:13 73

Primăria Timişoara a finalizat o investiţie de 5,4 mil. lei (1,1 mil. euro), TVA inclus, finanţată din bugetul propriu, ce a presupus lucrări de modernizare a străzilor Alexandru Xenopol şi Banul Severinului, din cartierul Ronaţ.

Investiţia municipalităţii din Timişoara a prevăzut modernizarea carosabilului, amenajarea trotuarelor şi a acceselor auto la proprietăţi, lucrări la sistemul de canalizare menajeră, relocarea stâlpilor de iluminat stradal, relocarea unui tronson din reţeaua de alimentare cu gaz şi realizarea unui sistem de canalizeţie tehnică pentru cabluri. În prezent, la Timişoara sunt continuate lucrările de modernizare a străzii Adam Mickiewicz.

’’Pe străzile Xenopol şi Banul Severinului lucrările sunt gata, am trasat deja marcajele rutiere. Pe strada Mickiewicz mai avem încă de lucru, dar şi aici, jumătate din lucrare e gata. Mă bucur că am reuşit să facem această investiţie în Ronaţ, unde am mai avut zone care cu greu le-am putut numi străzi.’’, a declarat Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO