ZF Transilvania

Primăria Sibiu a investit 3 mil. euro în modernizarea unui străzi

Primăria Sibiu a investit 3 mil. euro în modernizarea...
02.12.2013, 17:09 192

Primăria Sibiu a finalizat o investiţie în valoare de peste 3 mil. euro în reabilitarea şi modernizarea străzii Calea Poplăcii. Strada care măsoară 1,7 km a fost complet reabilitată şi modernizată, atât în ceea ce priveşte reţelele de utilităţi cât şi carosabilul, trotuarele, zonele verzi şi sistemul de circulaţie. Lucrările au fost executate de compania Geiger Transilvania, membră a grupului german Geiger. Lucrările la reţelele de utilităţi au presupus reabilitarea reţelei de transport apă şi înlocuirea reţelei de distribuţie apă şi canalizarea pluvială.

Carosabilul a fost refăcut în întregime pe o suprafaţă de peste 21.000 de metri pătraţi, au fost realizate două sensuri giratorii, iar pe carosabil au fost marcate piste pentru biciclete, pe ambele sensuri. De asemenea, au fost executate lucrări de coborâre a cablajului metropolitan în subteran, iar   sistemul de iluminat de pe întreaga stradă a fost modernizat, fiind instalaţi 98 de stâlpi de iluminat noi. Termenul de garanţie al lucrărilor executate pe această stradă este de 4 ani.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 
 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO