ZF Transilvania

Oradea investeşte 7,6 mil. lei în extinderea reţelelor de apă-canal

Oradea investeşte 7,6 mil. lei în extinderea reţelelor de apă-canal

Autor: Laurentiu Cotu

01.11.2012, 16:39 141

Compania de Apă Oradea derulează o investiţie în valoare de peste 7,6 mil. lei (1,7 mil. euro), pentru lucrări de extindere a reţelelor de apă-canal în cartierul Grigorescu, din municipiul Oradea. Până în prezent, reţeaua de apă din acest cartier a fost extinsă pe o lungime de 13 km, din cei 13,9 km contractaţi, iar reţeaua de canalizare pe o lungime de 10,5 km, din cei 11,9 km contractaţi.

Lucrările de extindere a reţelelor de apă-canal din cartierul Grigorescu au fost demarate în luna martie a anului trecut şi au ca termen de finalizare luna ianuarie 2014. Având în vedere stadiul avansat al lucrărilor, Compania de Apă Oradea estimează că acestea se vor finaliza mult mai repede, respectiv în luna mai a anului viitor.

Investiţia în extinderea reţelelor de apă-canal din cartierul Grigorescu face parte dintr-un proiect mai amplu, în valoare de peste 83 mil. euro, ce prevede o arie de implementare mai mare, atât în muncipiul Oradea, cât şi în localităţiile Beiuş, Oşorhei, Biharia, Nojorid, Sîntandrei, Girişu de Criş şi Tinca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO