Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Municipiul Giurgiu a accesat un proiect european de 10 mil. lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere

Primăria municipiului Giugiu, judeţul Giurgiu, a accesat un proiect european de aproximativ 10 mil. lei (peste 2 mil. euro) pentru lucrări de modernizare a carosabilului, de configurarea a unei infrastructuri destinate deplasărilor cu bicicleta, pe o suprafaţa de 1,8 kilometri, de modernizare a spaţiului pietonal, precum şi de reconfigurare a spaţiilor verzi. Proiectul are o perioadă de implementare de 82 de luni.

Finanţarea a fost accesată prin Axa prioritară 4 – ’’Sprijinirea dezvoltării urbane durabile’’, Prioritatea de investiţii 4e - ’’Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilităţii urbane multimodale durabile şi a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare’’. Obiectiv specific 4.1 - ’’Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă’’, apel de proiecte POR dedicat proiectelor nefinalizate.

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.