ZF Transilvania

Municipiul Giurgiu a accesat un proiect european de 10 mil. lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere

Municipiul Giurgiu a accesat un proiect european de 10...

Autor: Laurentiu Cotu

13.04.2020, 16:51 71

Primăria municipiului Giugiu, judeţul Giurgiu, a accesat un proiect european de aproximativ 10 mil. lei (peste 2 mil. euro) pentru lucrări de modernizare a carosabilului, de configurarea a unei infrastructuri destinate deplasărilor cu bicicleta, pe o suprafaţa de 1,8 kilometri, de modernizare a spaţiului pietonal, precum şi de reconfigurare a spaţiilor verzi. Proiectul are o perioadă de implementare de 82 de luni.

Finanţarea a fost accesată prin Axa prioritară 4 – ’’Sprijinirea dezvoltării urbane durabile’’, Prioritatea de investiţii 4e - ’’Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilităţii urbane multimodale durabile şi a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare’’. Obiectiv specific 4.1 - ’’Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă’’, apel de proiecte POR dedicat proiectelor nefinalizate.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO