Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Municipiul Carei a accesat 2,5 mil. euro de la UE pentru construcţia de locuinţe sociale

Primăria Carei a câştigat un proiect european de peste 14,4 mil. lei (3 mil. euro), din care aproximativ 12,3 mil. lei (2,5 mil. euro) reprezintă finanţarea nerambursabilă din fonduri europene, pentru construcţia de locuinţe sociale. Perioada de implementare a proiectului este de 72 luni, pâna la data 30 noiembrie 2023.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 13 - ’’Sprijinirea regenerării oraşelor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 9b - Oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică şi socială a comunităţilor defavorizate din regiunile urbane şi rurale. Obiectiv specific 13.1 – Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în oraşele mici şi mijlocii din România.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.