ZF Transilvania

Mediaşul a accesat un proiect european de peste 6 mil. euro pentru înfiinţarea unui centru educaţional şi pentru îmbunătăţirea infrastructurii comunitare

Primăria Mediaş, judeţul Sibiu, a câştigat un proiect european de aproximativ 30,6 mil. lei (6,3 mil. euro) pentru înfiinţarea unui centru multifuncţional educaţional în localitate, dar şi pentru reabilitarea şi asfaltarea străzii Ighişului şi pentru realizarea de trotuare şi piste de biciclişti. Fondurile solicitate se vor aloca din bugetul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 13, Obiectivul Specific 13.1 - Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în oraşele mici şi mijlocii din România. 

’’Municipiul Mediaş are o comunitate de peste 40.000 de locuitori, care trăiesc în acest oraş aflat pe drumul ce face legătura între judeţele Sibiu şi Mureş, ambele repere turistice şi industriale. Cu acest proiect, municipiul Mediaş a atras în această lună fonduri de aproape 40 milioane lei pentru dezvoltarea şi îmbunătăţirea infrastructurii comunitare’’, a declarat Simion Creţu, director general al  Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru.

 
 
 

                     

 
 
 
 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.