Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Investiţie de 72 mil. lei pentru extinderea reţelei de apă şi canal în 11 localităţi din judeţul Sălaj

Compania de Apă Someş, subordonată Consiliului Judeţean Cluj, a demarat o investiţie de aproximativ aproximativ 72 mil. lei (14,8 mil. euro), fără TVA, susţinută din fonduri europene, pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă în zona Şimleu Silvaniei - Bobota şi extinderea sistemului de canalizare în aglomerarea Sărmăşag, din judeţul Sălaj.

’’De la preluarea mandatului până în prezent suntem la al patrulea proiect de investiţii majore semnat, în tot ceea ce înseamnă aducţiune de apă de la Tarniţa către judeţul Sălaj. Suntem tot mai aproape de ceea ce ne dorim, de realizarea unei investiţii majore care are ca scop creşterea standardului de viaţă al cetăţenilor comunelor prinse în acest proiect de mare anvergură’’, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, într-un comunicat de presă.

’’Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţele Cluj şi Sălaj are o valoare totală de peste 355,6 mil. euro, fără TVA. Până în momentul de faţă, în cadrul proiectului s-au mai semnat contracte de lucrări pentru zonele: Zalău - extinderi, Jibou, Cehu Silvaniei, Şimleu Silvaniei, zona Vârşolţ-Crasna-Ban-Cizer, zona Hida-Sutoru şi Romita-Bogdana.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.