ZF Transilvania

Investiţie de 7 mil. lei pentru modernizarea iluminatului public în zona industrială vest a oraşului Sibiu

Investiţie de 7 mil. lei pentru modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

31.05.2021, 16:03 126

Primăria Sibiu a demarat un proiect de investiţii de 7 mil. lei (peste 1,4 mil. euro) pentru modernizarea iluminatului public în zona industrială vest a oraşului. Proiectul prevede realizarea reţelei subterane de alimentare cu energie electrică, montarea punctelor de aprindere, instalarea a 217 stâlpi metalici, montarea a 256 de corpuri de iluminat cu LED şi instalarea sistemului inteligent de management prin telegestiune a iluminatului.

’’Zona Industrială Vest se extinde constant şi cu paşi siguri, un semn bun pentru locaţia economică Sibiu. Prin urmare, este necesar ca investiţiile publice în viabilizarea şi modernizarea zonei să ţină pasul. Pe lângă lucrările la străzi pe care le continuăm, am pornit procedura de achiziţie pentru modernizarea iluminatului public în zonă, urmând să montăm corpuri de iluminat eficiente energetic, conectate la sistemul inteligent de telegestiune.’’, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO