ZF Transilvania

Investiţie de 134,8 mil. lei pentru modernizarea spitalului municipal Turnu Măgurele, judeţul Teleorman

Investiţie de 134,8 mil. lei pentru modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

20.05.2021, 16:15 91

Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea, consolidarea şi dotarea corpului C1 al Spitalului Municipal Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, o investiţie de peste 134,8 mil. lei (27,7 mil. euro). Proiectul prevede realizarea unor lucrări de termoizolare a clădirii, recompartimentări interioare, dotare cu echipamente tehnologice specifice, precum şi modernizarea instalaţiilor electrice, sanitare, de ventilare şi climatizare, de alimentare cu apă, de canalizare şi pentru stingerea incendiilor. Durata de execuţie a lucrărilor este de 12 luni.

’’Obiectivul de investiţii se încadrează în ţintele propuse prin Programul de guvernare pentru perioada 2020-2024. Astfel, va creşte accesul cetăţenilor la servicii medicale şi vor fi asigurate condiţiile optime actului medical’’, a precizat Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, într-un comunicat de presă.
 

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO