Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Fonduri europene de peste 10 mil. lei pentru dotarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul spitalului municipal Curtea de Argeş

Spitalul municipal din Curtea de Argeş, judeţul Argeş, a accesat un proiect european de aproximativ 10,3 mil. lei (peste 2,1 mil. euro), din care peste 7 mil. lei sunt alocate din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), pentru dotarea şi echiparea ambulatoriului. Perioada de implementare a proiectului este de 30 de luni.

Proiectele a obţinut finanţare prin Regio (Programul Operaţional Regional 2014 – 2020), în cadrul Axei prioritare 8 - ’’Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale’’, Prioritatea de investiţii 8.1 ’’Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale şi de recreere, precum şi trecerea de la serviciile instituţionale la serviciile prestate de comunităţi’’, Obiectivul specific 8.1- ’’Creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate, comunitare şi a celor de nivel secundar, in special pentru zonele sărace şi izolate’’, Operaţiunea A - Ambulatorii.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.