Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Fonduri europene de 10,7 mil. lei pentru renovarea şi utilarea ambulatoriului spitalului municipal din Hunedoara

Spitalul Municipal Dr. Alexandru Simionescu, subordonat primăriei Hunedoara, a câştigat un proiect european de 10,7 mil. lei (aproximativ 2,3 mil. euro) pentru reabilitarea spaţiilor aferente ambulatoriului integrat şi dotarea acestuia cu echipamente performante. Perioada de implementare a proiectului este de 48 luni, respectiv 01.04.2018–31.03.2022.

Proiectul presupune îmbunătăţirea nivelului de sănătate a populaţiei judeţului Hunedoara prin asigurarea de servicii medicale complexe în regim ambulatoriu. Investiţia are în vedere lărgirea gamei serviciilor medicale prin crearea de servicii medicale noi, ridicarea nivelului calitativ al actului medical prin modernizarea şi dotarea ambulatoriului, scăderea numărului de pacienţi redirecţionaţi prin dotarea cu aparatură medicală nouă, inexistentă în prezent în sistemul medical bugetar în judeţ, dar şi scăderea timpului necesar pentru diagnosticare şi tratament.

laurenţiu.cotu@zf.ro

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.