Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Finanţare nerambursabilă de 2 mil. euro pentru modernizarea şi dotarea ambulatoriului spitalului orăşenesc din Sinaia

Spitalul orăşenesc Sinaia a accesat un proiect european de 9,7 mil. lei, din care 9,5 mil. lei (aporximativ 2 mil. euro) este valoarea finanţării nerambursabile, pentru modernizarea şi dotoarea ambulatoriului. Proiectul prevede achiziţionarea a 65 de echipamente medicale şi a 40 de dotări IT şi mobilier pentru 8 secţii de specialitate şi laboratorul de analize medicale.

Proiectul este inclus în Prioritatea de Investiţii 8.1 – Investiţiile în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile  sociale, culturale şi de recreere, precum şi trecerea de la serviciile instituţionale la serviciile prestate de colectivităţile locale / 8.1a Ambulatorii.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.