ZF Transilvania

Dascălu a bătut palma cu francezii de la Camaieu pentru 3 magazine în reţeaua Iulius Mall

Dascălu a bătut palma cu francezii de la Camaieu pentru 3 magazine în reţeaua Iulius Mall

Autor: Laurentiu Cotu

01.04.2012, 14:57 756

Retailerul francez Camaieu, cu afaceri anuale de peste 1 mld. euro, a încheiat un parteneriat cu Iulius Group, deţinut de omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, pentru trei magazine în reţeaua naţională de mall-uri Iulius.

Prezent încă din anul 2010, cu 4 magazine în Bucureşti, Camaieu se extinde în România cu 3 noi puncte de vânzare în Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi. Primul magazin Camaieu din reţeaua Iulius Mall a fost inaugurat deja la Timişoara, urmând în luna mai alte două unităţi în Iulius Mall Cluj şi Palas Shopping Mall Iaşi.

Mallul Palas Iaşi, parte a unei investiţii de circa 260 mil. euro, cea mai mare din afara Bucureştiului, va fi inaugurat în data de 31 mai. În afară de francezii de la Camaieu, printre chiriaşii Palas Shopping Mall Iaşi se numără companii ca Auchan, H&M, C&A, Waikiki, Stefanel, operatorul de cinematografe multiplex Village Cinemas, iar recent a fost semnat şi contractul cu grupul Inditex.

Cu o suprafaţă medie de 180 mp, magazinele Camaieu oferă articole de vestimentaţie şi accesorii pentru femei. Pentru următorii trei ani, retailerul francez îşi propune să ajungă la o reţea de 20 de magazine pe piaţa locală.

Creată în 1984, Camaieu a devenit o marcă cunoscută de pret-a-porter pentru femei, cu o reţea de peste 1.000 de magazine în 18 ţări, dintre care 600 de unităţi doar în Franţa. Afacerile totale a grupului Camaieu depăşesc 1 mld. euro, iar numărul de angajaţi şi colaboratori ajunge la 6.000 de persoane.



Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO