ZF Transilvania

Consliul Judeţean Cluj a investit 55 mil. lei în modernizarea unui drum judeţean de 32 km

Consliul Judeţean Cluj a investit 55 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

12.05.2021, 17:47 205

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat un proiect de infrastructură de peste 55 mil. lei (aproximativ 12 mil. euro), finanţat din fonduri europene, pentru modernizarea şi reabilitarea a 32 km din drumul judeţean DJ 109, sectorul fiind parte integrantă a Traseului Regional Transilvania de Nord - Drumul Bistriţei. Valoarea totală a proiectului ’’Drumul Bistriţei’’ este de aproximativ 75,8 mil. lei, finanţarea europeană fiind asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

’’Această investiţie derulată cu fonduri europene contribuie în mod semnificativ la creşterea calităţii vieţii cetăţenilor din cele patru comune, Răscruci-Borşa-Vultureni-Aşchileu, dar şi la impulsionarea investiţiilor din zonă. În mod cert, acest drum judeţean de mare importanţă a devenit extrem de atractiv, valorile de trafic înregistrate în ultima perioadă confirmând această realitate”, a declarat Marius Mînzat, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

   

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO