ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Cluj a investit peste 13 mil. lei în modernizarea Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca

Consiliul Judeţean Cluj a investit peste 13 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

19.02.2024, 17:18 450

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat o investiţie de 13,2 mil. lei (aproximativ 2,6 mil. euro), TVA inclus, finanţată din fonduri europene, ce a vizat creşterea siguranţei pacienţilor Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean. Investiţia a prevăzut instalarea unor noi instalaţii de distribuţie a energiei electrice, de iluminat şi iluminat de siguranţă şi alimentarea de rezervă cu energie electrică la demisol, parter şi etajele 1-10, potrivit unui comunicat de presă al CJ Cluj.

De asemenea, a fost instalat un sistem nou de semnalizare şi alarmare în cazul depăşirii concentraţiei de oxigen la etajele 1-9, precum şi un nou sistem de detecţie, semnalizare şi alarmare la incendiu la demisol, parter şi etajele 1-10, dar şi în corpurile B-I. Totodată, zona ATI de la etajul 8 dispune de o nouă instalaţie de ventilare şi tratare a aerului, iar pentru etajele 1, 2, 7 şi 8 a fost creată o instalaţie de fluide medicale. Investiţia a mai presupus şi instalarea unor centrale de tratare a aerului şi amenajarea unei platforme pentru grupul electrogen.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO