ZF Transilvania

CON-A reabilitează viaductul Gara Mică din Sibiu pentru 1,6 mil. euro

CON-A reabilitează viaductul Gara Mică din Sibiu pentru 1,6 mil. euro

Autor: Laurentiu Cotu

07.05.2012, 15:01 307

Compania de construcţii CON-A, controlată de omul de afaceri Mircea Bulboacă, în asociere cu firmele Sinecon, Geiger Transilvania şi Wilhelm Geiger GmbH au demarat lucrările de reabilitare ale viaductului Gara Mică, investiţie de peste 1,6 mil. euro, TVA inclus.

Lucrările includ reparaţia carosabilului şi a trotuarelor, reabilitarea iluminatului public şi a scărilor pietonale. Lungime totală a viaductului este de aproape 300 de metri, iar lăţimea de aproximativ 11 metri. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 12 luni, iar termenul de garanţie de 4 ani.

Viaductul Gara Mică se va închide circulaţiei începând din luna iunie, iar devierea traficului se va face spre centura ocolitoare a Sibiului, aceasta asigurând accesul către zona comercială. Devierea traficului se va desfăşura pe o perioada de aproximativ 1 an şi se va aplica şi mijloacelor de transport în comun din muncipiu Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO