Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Clujul a luat 34,7 mil. lei de la UE pentru modernizarea şi extinderea infrastructurii pietonale şi ciclistice pe malurile râului Someş

Primăria municipiului Cluj-Napoca a câştigat un proiect european de 44,2 mil. lei (9,1 mil. euro), din care 34,7 mil. lei (7,2 mil. euro) reprezintă spijinul financiar nerambursabil, pentru revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent râului Someş, modernizarea şi extinderea infrastructurii pietonale şi ciclistice pe malurile Someşului.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiţii 4E - Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilităţii urbane multimodale durabile şi a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare, Obiectiv specific 4.1 - Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă. Perioada de implementare a proiectului este de 59 luni, până la data 30 aprilie 2022.

 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.