ZF Transilvania

CJ Satu Mare a investit 16 mil. lei în reabilitarea unui drum judeţean

CJ Satu Mare a investit 16 mil. lei în reabilitarea unui...

Autor: Laurentiu Cotu

24.09.2014, 18:10 215

Consiliul Judeţean Satu Mare a finalizat implementarea unui proiect european de 16,3 mil. lei (circa 3,7 mil. euro) pentru modernizarea drumului de ocolire în zona de sud, Satu Mare (DJ 194). Proiectul a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 2 - ’’Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale”, Domeniul de intervenţie 2.1 - ’’Reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene, străzi urbane, inclusiv construcţia şi reabilitarea şoselelor de centură”. Durata de implementare a proiectului a fost de 43 luni, începând cu luna martie 2011.

În cadrul acestui proiect au fost realizate lucrările de modernizare a drumului de acces DJ 194, pe o lungime totală de 10,4 km, prin ranforsarea sistemului rutier existent pentru 2 benzi de circulaţie, asigurarea unui sistem de colectare şi evacuare a apelor, amenajarea drumurilor laterale, montarea de parapeţi şi indicatoare rutiere. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO