ZF Transilvania

Cel mai mare parc industrial din Bihor va avea gradiniţă şi creşă de 5 mil. lei

Cel mai mare parc industrial din Bihor va avea...

Autor: Laurentiu Cotu

07.01.2019, 17:36 615

Parcul industrial Oradea I, cel mai mare din judeţul Bihor, admi­nistrat de Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea, companie publică deţinută de primăria municipiului Oradea, va beneficia de o investiţie europeană de peste 5 mil. lei (aproximativ 1 mil. euro) pentru realizarea unei gradiniţe şi a unei creşe pe o suprafaţă totală de teren de 4.116 mp.

Numărul de locuri din fiecare clasă a fost stabilit la 20 de copii, atât pentru grupele antepreşcolare cât şi pentru cele preşcolare, ţinând cont de solicitările venite din partea companiilor şi angajaţilor din parcul industrial I. Finanţarea investiţiei este asigurată din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Lucrarea va fi executată de asocierea de firme Drum Asfalt, Trameco şi Novartis, iar durata de realizare a investiţiei este de 25 de luni, din care o lună proiectarea şi 24 de luni execuţia lucrărilor.

laurenţiu.cotu@zf.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO