ZF Transilvania

Brandul românesc de cosmetice Cupio a deschis magazin la Braşov şi a ajuns la o reţea de 18 unităţi pe piaţa locală

Brandul românesc de cosmetice Cupio a deschis magazin la...

Autor: Laurentiu Cotu

27.10.2020, 16:29 189

Brandul românesc de cosmetice Cupio, lansat de antreprenorii Raluca şi Răzvan Ştefanescu în 2012, doi tineri din Timişoara, a ajuns în prezent la o reţea de 18 unităţi, cel mai recent magazin fiind deschis în incinta mallul AFI Braşov (inaugurat luna acesta de dezvoltatorul israelian AFI Europe).  Cupio deţine în prezent 18 magazine în ţară, fiind prezent cu produsele sale în oraşele Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava, Constanţa, Arad, Sibiu, Craiova, Braşov şi Târgovişte. Compania deţine şi un magazinul online, unde sunt comercializate peste 10.000 de articole.

Cunoscut iniţial pentru gama de produse pentru unghii, brandul s-a extins ulterior cu produse de make-up, îngrijire personală şi dotări pentru saloane. Produsele sunt importate din mai multe ţări din Europa, America de Nord şi Asia, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie. Grupul de companii din spatele brandului românesc de cosmetice Cupio are în plan construcţia unei hale proprii în comuna Dum­brăviţa din judeţul Timiş, într-un proiect estimat la 1,2-1,6 mil. euro, care ar urma să se concretizeze la finalul anului 2020 sau începutul anului 2021, potrivit unor informaţii furnizate anterior de oficialii companiei. Cu afaceri de circa 11 milioane de euro la nivel de grup pentru anul 2019, oficialii Cupio declarau în vară că vor să-şi extindă anul acesta reţeaua de magazine din malluri, în ciuda incertitudinii generate de pandemie.

Dezvoltatorul israelian AFI Europe a deschis oficial pe 21 octombrie 2020 proiectul mixt AFI Braşov. Mallul din proiectul imobiliar aflat în Braşov este al treilea centru comercial din portofoliul dezvoltatorului israelian, care mai deţine şi AFI Cotroceni în Bucureşti, dar şi AFI Ploieşti.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO