ZF Transilvania

Baia Mare a accesat 16 mil. euro de la UE pentru realizarea de benzi dedicate exclusiv transportului în comun

Baia Mare a accesat 16 mil. euro de la UE pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

28.04.2020, 19:45 325

Primăria Baia Mare a câştigat un proiect european de peste 102 mil. lei (aproximativ 21 mil. euro), din care 77,6 mil. lei (16 mil. euro) reprezintă sprijinul financiar nerambursarbil din Fondul European de Devoltare Regională (FEDR), pentru modernizarea  principalelor artere de circulaţie din municipiu, astfel încât să fie create benzi dedicate exclusiv transportului în comun.

Proiectul ’’Creşterea mobilităţii urbane durabile prin modernizarea şi crearea benzilor dedicate transportului în comun în municipiul Baia Mare’’ este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Operaţiunea 4.1 ’’Reducerea emisiilor de carbon în municipiile resedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă’’. Perioada de implementare a proiectului este de 56 luni, până în data de 31 octombrie 2023.

  

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO