ZF Private health

ZF Private Health. Ovidiu Palea, fondatorul grupului Nord: Provocarea din 2024 este spitalul de 30 mil. euro din Pipera funcţional din 2023. Investim în oncologie şi cardiologie

12.01.2024, 00:07 Autor: Georgiana Mihalache

În decembrie2023 a devenit funcţional şi noul spital construit de grupul Nord (fostul Provita), după o investiţie de 30 mil. euro, în zona Pipera din Bucureşti În toamna lui 2023, grupul Nord a creat programul CRED în medicină, prin care vrea să readucă încrederea în actul medical, prin programe dedicate personalului din spitalele proprii În 2023, grupul Nord a ajuns la peste 18 mil. euro cifră de afaceri, după o creştere de peste 12% faţă de anul anterior.

Spitalul Nord din Pipera, o investiţie de 30 mil. euro a grupului cu acelaşi nume, fondat de medicul Ovidiu Palea, este funcţional, iar di­rec­ţiile pe care mizează antreprenorul pentru dez­voltare sunt oncologia şi bolile de inimă, princi­palele cauze de mortalitate la nivel mondial.

Pentru Nord – Centrul Medical Provita, deschiderea acestei unităţi de 110 paturi a re­pre­zentat o provocare, fiind cea mai mare uni­tate din grupul creat în urmă cu aproape 15 ani de familia Palea. Nord mai are un spital tot în Capitală, laboratoare medicale, dar şi un cen­tru în Suceava, prima extindere a brandului medical în afara Capitalei.

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea

Banca Transilvania Regina Maria