ZF Power Summit

Armand Domuta - general manager Restart Energy: Pentru noi liberalizarea a avut un efect pozitiv pentru că am fost foarte bine poziţionaţi în zona de online, ne-a crescut cererea cu 1000%

Armand Domuta - general manager Restart Energy, spune că liberalizarea pieţei energiei a reprezentat un avantaj pentru companie, astfel că cererea a crescut semnificativ mai mult de atunci şi până în prezent.

„E o problemă la nivelul pieţei privind informarea, problema a fost identificată de un studiu european cu privire la slaba informare a consumatorului, pentru noi liberalizarea a avut un efect pozitiv pentru că am fost foarte bine poziţionaţi în zona de online, ne-a crescut cererea cu 1000%, în ultimele luni am angajat 30 de noi oameni, vedem o cerere mare. E importantă o informare corectă şi deplină a consumatorilor din România de către autorităţi”, spune Armand Domuta, în cadrul videoconferinţei ZF Power Summit.

Alte declaraţii:

În clipa de faţă în România este o disparitate între aspiraţiile noastre, obiectivele pe care ni le-am asumat în contextul acestui Green Deal şi ceea ce ne permite legislaţia să realizăm, dacă ne uităm la compania noastră, este un model nou de furnizor de energie.

Am investit în digitalizare, am avut o creştere de 1000% a vânzărilor online, dar asta se datorează şi unor inovaţii cu care am intrat în piaţă, precum franciza Restart Energi, este o franciză care permite oricărei persoane sau companii să îşi dezvolte propriul business în energie, totul este digital virtual.

Din 2018 am început să lucrăm la o platformă care este unică în lume şi anume RED- Restart Energy Democracy, este o platformă care foloseşte blockchain şi conectează consumatorul cu furnizorul.

În rumătorii cinci ani, am vrea să integrăm aproximatib 500 MW de energie regenerabilă şi să devenim primul furnizor de energie 100% verde din România.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.