ZF News

SIF Banat-Crişana, acţiunile au revenit la cotaţiile din 2010

SIF Banat-Crişana, acţiunile au revenit la cotaţiile...

Autor: Roxana Pricop

25.02.2015, 00:04 789
Acţiunile SIF Banat-Crişana (SIF1) au închis şedinţa de tranzacţionare de ieri în creştere puternică, de 2,57%, până la cotaţia de 1,437 lei/titlu, nemaiatinsă din mai 2010. De la începutul anului, acţiunile au un avans de aproape 10% în condiţiile în care anul trecut acţiunile au crescut modest cu 1%.

SIF Banat-Crişana a trecut prin momente delicate la începutul lunii decembrie când procurorii DIICOT au descins la sediul acesteia din Arad pentru a face percheziţii în cadrul unei anchete care vizează delapidarea SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia, dar şi manipularea pieţei de capital. Dragoş Bîlteanu (fost preşedinte şi director general) şi Najib El Lakis (fost administrator) sunt în arest preventiv într-un dosar de delapidare şi manipulare a pieţei de capital, şi alţi doi administratori au demisionat la începutul lunii decembrie fără a da prea multe explicaţii.

Pe 2 martie, SIF1 organizează AGA pentru alegerea a patru noi administratori. Un număr record de 21 de candidaţi s-au înscris pentru aceste funcţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO