ZF News

(P) Canon pune la dispoziţie o gamă largă de soluţii peronalizate pentru afacerile mici

(P) Canon pune la dispoziţie o gamă largă de soluţii...
11.09.2015, 10:21 355

Un business, mic sau mare, are la bază un management sănătos, o echipă implicată şi competentă şi nu în ultimul rând echipamente şi tehnologii eficiente şi potrivite domeniului de activitate.

Una dintre priorităţile oricărui antreprenor este de a realiza cele mai potrivite achiziţii pentru întreprindere, astfel încât acestea să corespundă necesităţilor de business, să fie accesibile şi să ajute la eficientizarea activităţilor de rutină. Pe termen lung, unele achiziţii se dovedesc chiar a fi principalele surse de economisire şi de reducere a costurilor interne. În acest sens, folosirea unor echipamente tehnice adecvate rămâne o soluţie sigură de economisire în cadrul organizaţiei.

Echipamentele tehnice cel mai des utilizate atât în companii, cât şi în mediul privat, sunt echipamentele de imprimare şi scanare. Chiar dacă tehnologia este într-un proces continuu de digitalizare şi schimbă zilnic modul de realizare al afacerilor, procesul de imprimare este departe a dispărea.

Ca partener de încredere al oricărui business, Canon vine în întâmpinarea întreprinderilor mici cu o gamă largă de produse şi servicii dedicate, astfel încât acestea să poată beneficia de experienţa vastă a brand-ului şi să aibă acces la cele mai moderne tehnologii. Indiferent de domeniul de activitate, echipamentele i-Sensys şi Pixma şi scanerele Canon imageFORMULA pentru birouri mici  oferă o soluţie simplă şi inteligentă, care furnizează în mod fiabil rezultate de înaltă calitate şi o productivitate superioară la costuri reduse.

In plus, în perioada 1 august – 30 septembrie, pentru fiecare produs laser şi de scanare achiziţionat din magazinele partenere Canon, dintre cele participante la promoţie, clientul va primi pe loc, un cadou pliat pe nevoile sale: un rucsac Canon sau un router WiFi.

Produsele participante la promoţie fac parte din gamele echipamentelor Canon i-Sensys şi Pixma şi scannerelor mobile imageFORMULA, iar  httpmai multe detalii despre promoţia Canon SOHO (small offices – home offices) pot fi aflate prin accesarea următorului link: http://bit.ly/CanonSOHO

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO