ZF News

Marius Ivan şi Intercora aduc Lidl şi Starbucks în fosta piaţă Pipera

Marius Ivan şi Intercora aduc Lidl şi Starbucks în...

Autor: Cristi Moga

02.03.2015, 00:07 3951

Omul de afaceri Marius Ivan, care a intrat la începutul anilor ’90 în afaceri cu materiale de construcţii, iar apoi a virat către sectorul imobiliar, a închis în iarna acestui an hala în care funcţiona piaţa Pipera pentru a o transforma într-un centru comercial denumit Pipera Plaza, proiect dezvoltat în parteneriat cu grupul Intercora din Cehia.

Ivan a deschis piaţa Pipera în 2012, în mijlocul unei zone în care lucrează angajaţi ai unor companii precum Ford, Vodafone, Mercedes, eMag sau Renault Technologie Roumanie, dar proiectul nu a funcţionat în parametrii estimaţi, astfel că a fost regândit. Recent, alături de grupul Intercora, căruia i-a cedat jumătate din proiect, Ivan a început să remodeleze clădirea vechii pieţe pentru a face loc unor companii precum Lidl, Starbucks, Takko sau Pepco, care au închiriat spaţii în cadrul viitorului centru comercial.

Fiind un proiect de reconversie, prima etapă formată din magazinul Lidl şi o galerie comercială ar trebui deschisă în luna mai, iar în faza a doua vor fi construite spaţii pentru încă patru-cinci magazine.

Întregul proiect va avea ceva mai mult de 10.000 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO