ZF News

Iulian Trandafir, CEO al distribuitorului de medicamente Alliance Healthcare, este noul preşedinte al Asociaţiei Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici

Iulian Trandafir, CEO al distribuitorului de medicamente...

Autor: Georgiana Mihalache

16.04.2020, 20:45 464

Asociaţia Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici(ADRFR) are o nouă conducere, Iulian Trandafir, CEO al Alliance Healthcare, unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din România ocupând funcţia de preşedinte al ADRFR.

El îl înlocuieşte pe Robert Popescu, fostul CEO al grupului farmaceutic A&D Pharma.

Anca Babeş, o experienţă de peste 12 ani în Public Affairs, este noul director executiv al ADRFR.

„Echipele implicate în activitatea de distribuţie şi din farmacii sunt în linia întâi de luptă împotriva COVID-19, alături de întreg corpul medical, fiind de multe ori primii specialişti în sănătate la care apelează pacienţii”, a spus Iulian Trandafir, preşedintele ADRFR.
ADRFR este înfiinţată din 2003, iar membrii Asociaţiei sunt Mediplus, Alliance Healthcare şi Farmexim, trei dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din ţară, şi Sensiblu, Dona şi Help Net, trei dintre cele mai extinse reţele de farmacii. ADRFR reprezintă peste 50% din piaţa de distribuţie şi retail farmaceutic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO