ZF News

Hotelul Ibis din Gara de Nord oferă turiştilior de business pe lângă camere de hotel şi birouri private

Hotelul Ibis din Gara de Nord oferă turiştilior de...

Autor: Cristina Roşca

25.02.2015, 19:01 1270

Hotelul de trei stele Ibis din Gara de Nord, parte a lanţului hotelier cu acelaşi nume, lansează un nou serviciu pentru clienţii care călătoresc în scop de business, punându-le acestora la dispoziţie un birou privat, similar celor din centrele de afaceri. Acest serviciu va fi testat iniţial până pe 15 iulie 2015.

“Noul serviciu BiroulTau@Ibis include un spaţiu privat de lucru dotat cu birou, accesorii de birou şi conexiune de internet WiFi, apă, cafea sau ceai şi o gustare, servicii de secretariat (printare, transmitere fax, rezervări) şi reducere de 15% în barul şi restaurantul hotelului”, spun reprezentanţii hotelului. Ei explică faptul că oaspeţii Ibis Bucureşti Gara de Nord stau în medie 1,4 nopti la hotel şi lucrează 5-6 ore chiar din incinta acestuia, unde îşi organizează şi o mare parte din întâlnirile de afaceri. “Până acum, aceste întâlniri aveau loc în general în restaurant sau în barul Ibis, deschis non-stop, însă mulţi clienţi ne-au comunicat dorinta lor de a avea la dispoziţie un spaţiu privat pentru lucru şi întâlniri de afaceri, spaţiu care să fie configurat pentru business”, spune Călin Ile, director general al hotelului Ibis Nord. El mai spune că din totalul oaspeţilor hotelului de trei stele, 75% călătoresc în interes de afaceri.

Ibis Bucureşti Gara de Nord este cel mai mare hotel al reţelei în România şi a fost primul hotel deschis de Ibis în România, în 2004. Hotelul are 250 de camere,  opt săli de conferinţe cu capacitate între 20 şi 150 de locuri, un restaurant cu specific de bistro franţuzesc, bar deschis non-stop şi parcare de 80 locuri. În 2014, Ibis Nord a avut un grad de ocupare de 62% şi peste 56.000 de camere vândute, respectiv o creştere de 10% faţă de 2013.

În România Ibis, principalul brand de hoteluri economy din grupul Accor, operează patru hoteluri de trei stele - două în Bucureşti  şi câte unul în Constanţa şi Sibiu. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO