ZF News

Dent Estet: aşteptăm o creştere de 20% a numărului de clienţi ca urmare a lansării unui pachet de finanţare pe 12 luni fără comision şi dobândă

Dent Estet: aşteptăm o creştere de 20% a numărului de...

Autor: Ioana David

03.07.2012, 11:55 420

Clinicile stomatologice Dent Estet, deţinute de Oana Taban şi Nicu Hagivreta, vizează o creştere cu 20% a numărului de clienţi odată cu lansarea unui pachet de finanţare pe 12 luni, fără comision şi fără dobândă.  

„Ne aşteptăm ca 30% dintre clienţii noştri activi să opteze pentru această soluţie până la finalul anului”, a spus Oana Taban, CEO al grupului de clinici Dent Estet.

Dent Estet aşteaptă o cifră de afaceri în creştere cu 20% comparativ cu nivelul înregistrat în 2011, în condiţiile deschiderii unei noi clinici. În 2011, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 2,3 mil. euro.

În prezent, compania are patru clinici în Bucureşti, iar unitatea pe care o va deschide va fi tot în Capitală şi va fi destinată adolescenţilor. In­vestiţiile în echipamentele şi instrumentele stoma­tologice se ridică la aproximativ 0,3 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO