ZF News

Cumpănaşu: ADN-ul din oase este al Alexandrei

Cumpănaşu: ADN-ul din oase este al Alexandrei

Autor: Mihaela Gidei

02.08.2019, 22:20 855

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiţiei a anunţat familia.

„De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata şi-o doreşte. Ministrul Justiţiei l-a anunţat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenuşă sau ce dracu era… oase, (coincide - n.r.) cu ADN-ul părinţilor”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, la Antena3.

Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos şi dentar identificat în urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa lui Gheorghe Dincă.

Totodată, anchetatorii au identificat, în urma percheziţiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, alte fragmente osoase şi probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic şi antropologic, informează reprezentantul DIICOT. Percheziţia va fi reluată sâmbătă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO