ZF News

Confirmare: Tsokanis, promovat de Telekom; Konstantinidis a plecat

Timos Tsokanis, directorul de IT al grupului Telekom România

Timos Tsokanis, directorul de IT al grupului Telekom România

Autor: Adrian Seceleanu

26.02.2015, 00:04 304

Grecul Timos Tsokanis, directorul de IT al grupului Telekom România, a fost promovat şi a preluat atribuţiile lui Bob Konstantinidis, director pentru operaţiuni şi tehnologie al grupului – care a plecat din companie, au declarat pentru ZF reprezentanţii grupului.

“Timos Tsokanis, director executiv tehnologia informaţiei, a fost recent numit director executiv interimar operaţiuni & tehnologie, în plus faţă de responsabilităţile sale curente. El îşi asumă acest nou rol începând cu 1 februarie 2015, preluând conducerea uneia dintre cele mai mari echipe din grupul nostru”, au spus reprezentanţii Telekom. ZF a scris în ediţia din 20 octombrie 2014 despre aceste schimbări, dar la acea dată reprezentanţii grupului nu au dorit să comenteze.

În altă ordine de idei, grupul Telekom a actualizat lista membrilor din Consiliul de Administraţie pentru operaţiunile fixe de pe pagina sa web, adăugându-l şi pe Radu Puchiu, secretar de stat la cancelaria premierului, care a fost numit recent în organismul de conducere al companiei. Completarea vine după ce ZF a scris despre numirea lui Puchiu în data de 23 februarie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO