ZF Live

ZF Live. Vlad Craioveanu, cofondator & managing partner, Impact Hub: Este un trend crescător vizibil de persoane care vor să-şi găsească locuri alternative de lucru

Vlad Craioveanu, managing partner şi cofondator al Impact Hub România fiecare lună din 2021 a fost mai bună decât precedenta pentru Impact Hub, iar acest lucru a venit odată cu evoluţia vaccinării în România.

Vlad Craioveanu, managing partner şi cofondator al Impact Hub România fiecare lună din 2021 a fost mai bună decât precedenta pentru Impact Hub, iar acest lucru a venit odată cu evoluţia vaccinării în România.

Autor: Alexandra Matei

22.12.2021, 20:00 235

Oferta Impact Hub Bucureşti porneşte de la 20 de euro pentru accesul pe zi şi continuă cu abonamente recurente, care încep de la 72 de euro şi ajung până la 300 de euro pe lună.

Vlad Craioveanu, managing partner şi cofondator al spaţiilor de coworking Impact Hub România, spune că anul acesta, faţă de anul anterior, s-a observat un trend crescător de persoane care vor să îşi găsească spaţii alternative de lucru.

Acest trend este prezent, de asemenea, şi în rândul companiilor mici, medii şi mari, precizează el, care au optat pentru abonamente care permit accesul angajaţilor în spaţiile de coworking.

„S-a schimbat destul de mult comportamentul oamenilor care lucrează în clădiri de birouri, în sensul în care, dacă la început work form home a fost un lucru extrem de apreciat, pe măsură ce timpul a trecut, acest model a început să nu mai funcţioneze eficient pentru toată lumea. Este un trend cres­cător vizibil de per­soane care vor să-şi gă­sească locuri alter­na­tive de lucru. Există companii care, prin politica ge­ne­rală de lucru, nu oferă acces în pro­priile birouri şi atunci an­gajaţii îşi caută al­ter­native. Spaţiile noas­tre au început să fie căutate atât de companii mici, medii şi mari, în care an­gajaţii vin când au nevoie, cât şi de oameni care îşi iau abo­na­mente din bugetul propriu“, a spus Vlad Craioveanu, ma­na­ging partner şi cofondator al spaţiilor de coworking Impact Hub România, la emisiunea zilnică de business ZF Live

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO