ZF Live

ZF Live. Vlad Buzoianu, CEO al Cluj Business Campus: Viitorul aparţine unei formule combinate de birou şi work from home. Asta ne împinge pe noi, dezvoltatorii, să creăm mai mult

Autor: Alexandra Matei

15.12.2020, 10:30 364

♦ Proiectul Cluj Business Campus, dezvoltat de familia Buzoianu, cuprinde 30.000 mp de birouri, 180 de apartamente şi spaţii pentru facilităţile dedicate comunităţilor care trăiesc acolo.

Conceptul New Urban, adus la Cluj odată cu finalizarea proiectului Cluj Business Campus, o investiţie totală de 27 mil. euro, este un pionierat în zona dezvoltărilor imobiliare mixte, întrucât oferă posibilitatea clujenilor să beneficieze de majoritatea serviciilor de care au nevoie, fără a se îndepărta de locuinţă sau de birou şi fără a folosi maşina.

„Etapa finală a proiectului reprezintă o investiţie totală de 14 milioane euro într-o clădire mixtă care cuprinde spaţii pentru birouri clasa A şi 90 de apartamente şi care a fost finalizată în iunie 2020. Impactul ecologic şi de calitate a vieţii este evident, dar noi am luat acest concept, l-am dus mai departe şi am investit foarte mult în a crea o comunitate în jurul lui. Din 2013 funcţionează prima parte a proiectului, iar eu încerc să creez în continuare ceva mai mult decât imobiliare, mai mult decât nişte pereţi pe care îi îmbraci frumos, unde oamenii lucrează sau locuiesc“, a declarat Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO