ZF Live

ZF Live. Virgil Zahan, CEO al Goldring Târgu-Mureş: Se formează o nouă generaţie de antreprenori care vede Bursa ca pe o alternativă de finanţare. Apetitul investitorilor, în creştere, cu 150-200 de conturi deschise lunar la Goldring

Autor: Alexandra Matei

08.03.2021, 08:30 615

Dacă în 2018/2019 Goldring deschidea circa 150-200 de conturi de tranzacţionare pe an, acum acest număr este atins într-o lună, spune Virgil Zahan, CEO al societăţii de intermediere care a adus cele mai multe companii antreprenoriale în 2020 la Bursa de Valori Bucureşti.

Virgil Zahan, director general al Goldring, societate de brokeraj care a adus cele mai multe companii antreprenoriale la bursă în anul 2020, inclusiv Norofert, acţiunea vedetă din anul pandemiei, spune că se formează o nouă generaţie de antreprenori care vede bursa ca pe o alternativă viabilă de finanţare a afacerilor, tendinţă susţinută şi de recenta promovare a pieţei de capital.

De asemenea, observă CEO-ul Goldring, apetitul investitorilor pentru bursa de la Bucureşti este în creştere, astfel că dacă în 2018 sau 2019 Goldring deschidea circa 150-200 de conturi de tranzacţionare pe an, acum acest număr este atins într-o lună pe fondul digita­lizării şi al simplificării procedurii de deschidere a unui cont.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO