ZF Live

ZF Live. Tova Ben Nun-Cherbis, complexul educaţional Laude-Reut: Este destul de greu de a face educaţie online, dar cred că acest model va câştiga teren în viitor

Autor: Alexandra Matei

03.09.2020, 16:10 314

♦ Conducerea şcolii private Laude-Reut din Bucureşti a investit în infrastructură pentru a putea desfăşura cursurile în orice condiţii ♦ Au fost achiziţionate table smartboard şi microfoane ♦ Echipa de IT a şcolii a creat, în 24 de ore de la declararea stării de urgenţă, 500 de conturi pentru elevii şi profesorii şcolii, care au fost foarte eficiente în timpul predării online.

Complexul educaţional privat Laude-Reut din Bucureşti, condus de Tova Ben Nun-Cherbis, este pregătit pentru reluarea cursurilor în regim de normalitate, chiar şi în contextul pandemiei de Covid-19, având la dispoziţie toate resursele pentru derularea noului an şcolar într-o manieră eficientă şi sigură.

„Suntem pregătiţi pentru deschiderea nou­lui an şcolar. Beneficiem de o tehnologie de ultimă generaţie. Pentru a putea face trans­misia directă a cursurilor, în cazul în care va fi nevoie, am schimbat toate reţelele şi am achiziţionat tablete smartboard şi micro­foa­­ne. Profesorii urmează deja de zece zile un training prin Microsoft şi Servio“, susţine Tova Ben Nun-Cherbis, la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO