ZF Live

ZF Live. Sorina Faier, managing partners, Elite Searchers: „Anul 2020 a fost unul al incertitudinii, însă managerii s-au obişnuit cu acest sentiment. Pentru noi, 2020 a fost un an mai bun decât ne-am aşteptat, dar mai prost decât 2019. Au fost foarte multe restructurări, foarte mulţi şomeri şi noi nu am mai avut atât de mult de recrutat.“

Autor: Ramona Cornea

16.01.2021, 12:40 459

Piaţa de recrutare se va mişca mai bine în 2021, iar schimbările faţă de anul trecut vor începe să fie vizibile începând cu vara acestui an, spune Sorina Faier, managing partner în cadrul companiei de recrutare la nivel de top management Elite Searchers.

„Piaţa de recrutare se va mişca mai bine în 2021. Circa 50% dintre clienţii mei preconizează că anul acesta va fi mai rău, iar ceilalţi spun că va fi mai bun. Eu cred că vor fi nişte schimbări şi vom începe să le simţim uşor-uşor, începând din vară“, a spus Sorina Faier în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Ea spune că anul trecut au fost multe cereri de restructurări şi de evaluări la nivelul recrutării de angajaţi pentru top managementul companiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO