ZF Live

ZF Live. Sorin Timuş, proprietar al Deltei Marina: Vreau să creez un brand în turismul din Delta Dunării. Nu îmi este teamă de eşec

Autor: Bianca Dorobanţu

06.04.2017, 00:06 2483

Sorin Timuş, fost director general la Hochland, una dintre cele mai mari companii din industria lactatelor, a decis să renunţe la viaţa din corporaţie pentru a-şi înfiinţa propria afacere în turism împreună cu soţia sa. Ei au achiziţionat complexul Delta Marina din Sfântu Gheorghe (Delta Dunării) de la sora lui Sorin Timuş şi de la soţul său, fiind astfel, o tranzacţie în familie.

„Am plecat din corporaţie dintr-un cumul de factori, datorită atracţiei mele pentru apă şi Deltă, îmi făceam vacanţele în Sulina, eu sunt din Brăila. (...) Am luat decizia să cumpărăm complexul împreună cu soţia mea. Tranzacţia este confidenţială, dar a fost o negociere“,  a spus Sorin Timuş, invitat la ZF Live.

Sorin Timuş a ocupat funcţia de director general al Hochland din toamna anului 2013. El şi-a început cariera în cadrul companiei în 2004, ca director de vânzări, iar în primăvara anului 2013 a fost promovat ca director general adjunct. Anterior, Timuş a lucrat timp de trei ani pentru Johnson Wax, producător american de produse pentru îngrijirea locuinţei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO