ZF Live

ZF Live. Simona Dobre, consilier coaching: Frica de necunoscut şi lipsa controlului aduse de pandemie încep să îşi facă loc în mintea corporatiştilor. ”Noi avem cumva o aversiune pentru incertitudine, ne dorim să avem un control cât mai mare. Este o frică de ce poate aduce viitorul”

Autor: Ramona Cornea

20.07.2020, 15:25 432

Perioada pandemiei de COVID-19 este una complicată, cu multă frică de necunoscut, însă există şi oameni care văd această etapă ca fiind plină de oportunităţi, în care pot să facă achiziţii, să avanseze, afirmă Simona Dobre, Executive Coach în cadrul TAGline, o agenţie de consultanţă în leadership şi media.

”Este o perioadă complicată pentru toată lumea pentru că ne obligă la reflecţie, la redefinire, la reinventare, intrăm în zona de conservare a forţelor proprii, aşteptând un moment mai prielnic. Este multă cerere în perioada aceasta pentru servicii de coaching. (...) Sunt oameni care cred că este o perioadă plină de oportunităţi în care pot să facă achiziţii, pot să avanseze, iar alţii îşi redescoperă familia, nevoia de a sta mai mult acasă”, a declarat Simona Dobre în cadrul emisiunii de busines ZF Live.

 În această perioadă, cele mai multe teme pentru coaching cu care vin clienţii companiei ei sunt legate de incertitudine şi de lipsa de control ce au apărut mai pregnant odată cu pandemia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO