ZF Live

ZF Live. Şerban Petre, Amber Technologies: Piaţa centralelor termice de apartament a ajuns la un volum de 2,5 milioane de unităţi. Două din trei apartamente din România sunt echipate cu centrală termică proprie

Autor: Bianca Dorobanţu

05.12.2016, 00:05 979
Piaţa centralelor termice de apartament a ajuns la un volum de 2,5 milioane de centrale pe gaz, din cele peste 7 milioane de locuinţe ocupate permanent.  Astfel, două din trei apar­tamente din România sunt echipate cu cen­trală ter­mică proprie, a spus Şerban Petre, director gene­ral al Amber Techno­lo­gies, com­­panie care ofe­ră ser­vicii de încă­l­zire şi clima­tizare pen­tru uz indus­trial, come­r­cial şi rezi­­denţial, invitat la ZF Live.

„Undeva la 60% din businessul nostru provine din partea industrială, iar 40% din partea rezidenţială. Suntem struc­turaţi ca un departament tehnic de ofertare, un departament de execuţie şi un departament de service între­ţinere.”

Amber Technologies, companie înfiinţată în urmă cu 20 de ani, a oferit soluţii de încălzire pentru diferite ansambluri rezidenţiale precum Şapte Drumuri, Stejarii, Fabrica Băneasa sau stadionul Lia Manoliu.  „La Stejarii am lu­crat pe partea de climatizare şi am fo­losit o tehnologie nouă la momentul res­­pectiv, sistemul de climatizare Daikin VRV (volum refrigerant va­­riabil), care permite reglarea tem­peraturii în fiecare loc”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO