ZF Live

ZF Live. Sebastian Mîndroiu, cofondator al biroului de arhitectură Pick2Studio: În prezent lucrăm la aproximativ 10 proiecte noi în Sinaia, Braşov, Arad, pe litoral şi în Bucureşti. În zona de restaurante clienţii deschid terase

Autor: Alexandra Matei

25.02.2021, 17:15 191

♦ Pick2Studio şi-a concentrat atenţia pe clienţii din zona HoReCa ♦ Cele mai multe cereri pentru proiecte noi, circa 80-90%, vin, în contextul actual, din partea antreprenorilor cu experienţă.

Antreprenorii din industria HoReCa au renunţat la a mai deschide restaurante mari şi s-au reorientat, pe fondul pandemiei, către spaţii mai mici, cu terase şi alte funcţiuni, cum ar fi serviciul take away, susţine Sebastian Mîndroiu, cofondator al biroului de arhitectură Pick2Studio.

„Jucătorii din HoReCa au fost forţaţi de împrejurări să se reinventeze şi să folosească resursele pe care le aveau. Simţim că piaţa îşi revine, avem mai multe cereri pentru proiecte noi decât previzionasem la începutul anului. Tipologia de proiect spre care industria HoReCa se îndreaptă acum sunt spaţiile de terasă. Vrem să creăm zone destul de intime pentru clienţi, întrucât nevoia principală este cea de distanţare. Acum lucrăm la câteva proiecte în Sinaia, Braşov, Arad, pe litoral şi în Bucureşti, toate în acelaşi specific, iar în vară vom avea o serie de terase şi restaurante noi“, a declarat Sebastian Mîndroiu, cofondator al biroului de arhitectură Pick2 Studio, în cadrul emisiunii ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO