ZF Live

ZF Live. Remus Nică, ARC Bakery: Poţi să ai şi un milion de euro pentru un restaurant, dacă nu ai echipa îţi pierzi toţi banii

Autor: Corina Zamfir

14.03.2017, 20:20 2282

Brutăria ARC Bakery din zona Arcului de Triumf din Capitală, un concept nou pe piaţa locală, a ajuns la o investiţie de 260.000 – 270.000 de euro, susţine Remus Nică, proprietar ARC Bakery, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Oamenii nu vin la noi doar ca să-şi cumpere o pâine, ci pot petrece timp aici şi pot lua şi masa. Suntem într-o perioadă de creştere. Chiar dacă în timpul săptămânii situaţia variază, în weekend avem o afluenţă de clientelă bună. Break even-ul la noi este undeva la 7.000 – 7.500 de lei pe zi pentru 60 de locuri“, spune Remus Nică.

Brutăria ARC Bakery are 80 de lo­curi pe terasă şi 60 de locuri în inte­rior. Remus Nică nu se gândeşte însă la po­si­bilitatea de a deschide o nouă lo­caţie. „Din experienţa pe care am acu­mulat-o de-a lungul timpului am învă­ţat un lucru: un loc trebuie consolidat. El trebuie să devină foarte cunoscut ca mai apoi să existe cerinţă. Următorul pas este cel în care trebuie să formezi oamenii, or noi nu avem oameni.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO