ZF Live

ZF Live. Răzvan Rusu, Leader Team Broker: Printre planurile companiei se numără intrarea pe zona de protecţie împotriva bolilor grave şi vom analiza dacă este oportună extinderea şi pe asigurări clasice, precum Casco sau cele de locuinţe

Autor: Alexandra Matei

02.11.2020, 17:50 143

 Chatbotul EVA lansat recent de Leader Team funcţionează acum doar pe produsele de asigurări de sănătate, întrucât cererea este foarte mare pe această nişă ♦ Pe săptămână au loc circa 30-40 de interacţiuni duse până la final.

Piaţa pe zona de asigurări de sănătate a cres­cut cu aproximativ 29%, aceasta fiind va­loarea în­reg­istrată la mijlocul acestui an, iar fo­cusul pen­tru următorii ani are în vedere două ten­din­ţe, respectiv partea de răspunderi pro­fesionale pe zona de IT&C şi în zona com­paniilor care îşi dezvoltă businessuri în străi­nă­ta­te, susţine Răzvan Rusu, fondator al Leader Team Broker.

„Compania face un audit al programului de asigurări, care a avut succes în rândul socie­tă­ţilor care au dorit reducerea costurilor, fără a renunţa la asigurări“, a declarat Răzvan Rusu în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO